Monday, 13 April 2009

KY ANYONE?

Kaji Selidek Kesihatan Sexual Durex 07/08 (Durex Sexual Wellbeing Survey 07/08), sebagaimana disiarkan dalam The Sun bertarikh 13 April 2009, muka surat 29, menunjukkan 1 daripada 3 orang rakyat Malaysia (33%) menggunakan massage oil/lotion (pelincirlah tu!) sewaktu mengadakan hubongan sex. Berdasarkan rumusan survey tersebut, beberapa andaian boleh dibuat.

Besar kemungkinan sampling kaji selidek tersebut skewed kepada umur, sexual gender, kaum, strata, sexual bias, dll, yang tertentu sahaja. Ini boleh mencorakkan keputusan kaji selidek. Sebagai contoh, kalau individu gay yang disoal, tentu mereka pakai grease semasa berasmara dan nak beep! beep! beep! (censorship) pungkok pasangan mereka.

Ditakdirkan survey tersebut berdasarkan fair sample, justeru itu confidence level nya tinggi, Uncle B boleh buat 1 kesimpulan positif dan 1 kesimpulan negatif mengenai tabiat atau keupayaan sexual masyarakat Malaysia.

Dari sudut positif, jika 33% daripada rakyat Malaysia menggunakan KY atau pelicin yang sejenis dengannya, semasa mengadakan hubongan sexual, ini bererti ramai pasangan veteran atau warga emas (tidak semestinya pasangan husband & wife) yang masih mengadakan hubongan jenis, terutama yang pasangan perempuannya dah menopause. Jelas, semangat Malaysia Boleh! masih berasap, jika Ah Soh, Achi dan Makcik Malaysia yang dah menopause masih interested dan aktif dalam aktiviti sex. Tidak perlulah pakcik-pakcik yang dah bersara kerja (bukan pencen tang tu), gatal-gatal nak kahwin awek muda atau panggilan manja oleh cucu atuk, kaknek. Syukur Alhamdullillah!!

Dari sudut negatif pula, jika 33% daripada rakyat Malaysia menggunakan KY atau pelicin yang sejenis dengannya, semasa mengadakan hubongan sexual, ini juga boleh bermakna bahawa lelaki muda Malaysia, tidak pandai berasmara dan tidak romantik kerana tidak tahu foreplay bagi menyediakan pasangan wanitanya untuk a night of passion and adult games.

Lelaki muda lazimnya berpasangan dengan wanita yang belum menopause. Jadi jika pasangan wanita perlu di grease sebelum di beep! beep! beep! (censorship), bermakna mamat tu, goblok teknik berasmara sehingga menyebabkan awek ketiadaan grease asli. Ini bermakna wanita-wanita Malaysia yang masih bergetah telah mengalami kerugian yang teramat sangat.


Cara untuk mengatasi kerugian awek-awek Malaysia yang ketandusan lelaki berpengalaman? Senang aje. Kahwin dengan lelaki veteran. Orang muda – cepat, pantas dan mudah mengalah. Orang lama – slow tapi steady dan tahan lama.

Hingga jumpa lagi, Selamat Membaca ”The Joy Of Sex” oleh Masters & Johnson, dari Uncle B, yang tak kisah sama ada grease asli atau KY, asalkan sama-sama syok.

PS: kalau ada manusia hipokrit yang kata tulisan uncle ni lucah, jangan kahwin dan pergi bertapa kat Gunung Ledang.

2 comments:

Anonymous said...

Hi...sometimes there are things that we can have it spoken in public, sometimes there are things we can have it spoken in private, sometimes there are things we can have it spoken very privately...sometimes there are things that we don't have to talk about, though sometimes they are facts....

Anonymous said...

I cannot disagree more with you that most people are doing exactly what you have been saying, but mind you, I agree with the first comment that people should not speak up loud on private matters done privately..what they been doing privately is private and should not be made known to the world..